Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Retailorganisaties

Joosten Bedrijfsadvies helpt u bij het optimaliseren van uw organisatie met behulp van een heldere visie en een talent voor management. Het resultaat: Uw organisatie weet zijn uiterste niveau te behalen en komt er beter uit dan ooit tevoren!

Joosten Bedrijfsadvies spreekt de taal van de ondernemer en dat heeft zo zijn voordelen. U zult dan ook meteen ervaren dat Joosten Bedrijfsadvies als geen ander in staat is om uw ondernemers te stimuleren, motiveren, en aan te zetten tot actie.

Joosten Bedrijfsadvies beschikt over het vermogen om in een zeer korte periode de belangrijkste knelpunten en verbetermogelijkheden binnen een bedrijf te signaleren. Op deze wijze kan zowel iedere afzonderlijke onderneming als uw Retail organisatie in zijn geheel, meer inzicht krijgen in de weg naar een succesvolle toekomt.
Het dienstenpakket voor RETAILORGANISATIES bestaat uit activiteiten op het gebied van:

 

Regiomanagement

Vanuit de uitgangspunten van uw organisatie is Joosten Bedrijfsadvies in staat de bij u aangesloten ondernemers c.q. bedrijfsleiders te adviseren, coachen en begeleiden. In principe zijn hierin alle varianten mogelijk, van eenmalige korte opdrachten tot langdurende projecten.

Bedrijfsovername/Acquisitie

Voor het werven van nieuwe ondernemers en het vinden van de juiste bedrijfslocaties kunt u gebruik maken van het grote netwerk en de kennis (van de markt) van Joosten Bedrijfsadvies.
Over de wijze waarop Joosten Bedrijfsadvies iets kan betekenen voor uw organisatie kunt u, vrijblijvend, geïnformeerd worden tijdens een gesprek.

Uitvoeren van een Quikscan

Door middel van het inventariseren van bedrijfsgegevens en deze af te zetten tegen branche- en marktgegevens, is Joosten Bedrijfsadvies in staat in een korte periode te analyseren waar de knelpunten en verbetermogelijkheden in de bedrijfsvoering van afzonderlijke ondernemingen en de retailorganisatie als totaal, zich bevinden.

Call Now Button