Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

DIENSTEN

Joosten Bedrijfsadvies kan ONDERNEMERS adviseren op het gebied van:

Verbeteren bedrijfsresultaten

Heeft u voldoende omzet maar blijft uw bruto winst achter? Joosten Bedrijfsadvies is in staat om, eventueel in samenwerking met uw accountant, te achterhalen waarom uw financiële situatie niet optimaal is. Het beheer van (loon-)kosten is hierin een belangrijk aandachtspunt.

Analyse marktpositie

Wanneer de groei van uw onderneming achterblijft bij uw verwachtingen dan is het noodzakelijk helder te krijgen waardoor dit veroorzaakt wordt. Joosten Bedrijfsadvies kan voor u een marktanalyse uitvoeren waardoor de potentie en concurrentie duidelijk wordt. Op basis van deze gegevens kan een (meer jaren) Plan van Aanpak worden opgesteld waarbij de activiteiten die nodig zijn voor groei worden uitgewerkt. Ook bij het uitvoeren van het Plan van Aanpak kan Joosten Bedrijfsadvies u begeleiden.

Plannen en organiseren
Heeft u moeite met plannen en organiseren? Staat de balans tussen werken en privé onder druk? Joosten Bedrijfsadvies kijkt samen met u naar het optimaliseren van het plannen en organiseren van uw activiteiten, de goederenstroom en de efficiëntie van uw team.

Personeel

Het vinden van gemotiveerde medewerkers, ondersteuning bij hun ontwikkeling en presteren; contacten leggen met opleidingsinstanties. Met de ervaring en contacten van Joosten Bedrijfsadvies kost het u minder tijd!

Opstarten (nieuwe) onderneming

Bij het opstarten van een eigen bedrijf moeten veel zaken geregeld worden. Joosten Bedrijfsadvies kan u behulpzaam zijn bij o.a.:

  • Het opstellen van een ondernemingsplan
  • Het inventariseren van de financieringsbehoefte
  • De financieringsaanvraag
  • Het vinden van het juiste bedrijfspand op de juiste locatie
  • Het inrichten van uw bedrijfspand
  • Het samenstellen van uw team van medewerkers

Personeel

De juiste medewerkers vinden en ze binden aan uw onderneming; contacten leggen met scholen en opleidingsinstanties. Joosten Bedrijfsadvies kan u in deze en andere personele kwesties adviseren.

Bedrijfsdoelstellingen / Bedrijfsplan

In een veranderende markt moeten bedrijfsdoelstellingen met regelmaat geëvalueerd worden. Beleid dat in eerste instantie tot winst leidde kan na een aantal jaren de groei van uw onderneming belemmeren. Joosten Bedrijfsadvies helpt u uw eigen doelstellingen te ontwikkelen, passend binnen uw visie op ondernemen, die leiden tot een beter bedrijfsresultaat

Verbouwing en inrichting bedrijfspand
Joosten Bedrijfsadvies heeft een zeer ruime ervaring in het plannen en organiseren van verbouwingen en (her)inrichten van uw bedrijfspand en/of interieur. Een verbouwing of vernieuwen van de inrichting moet uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk negatief beïnvloeden. Joosten Bedrijfsadvies kan (met u) een Plan opstellen waarbij tot in detail de activiteiten en planning is uitgewerkt. Dit voorkomt negatieve verrassingen bij de uitvoering en garandeert continuïteit van uw bedrijfsvoering.

 

Call Now Button