Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Quickscan van uw bedrijf uitvoeren?

Wilt u als ondernemer snel stappen maken en in een korte tijd de organisatie en/of onderneming scannen op de belangrijkste kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden? Joosten Bedrijfsadvies kan voor u een quickscan van het bedrijf uitvoeren. Wat een quickscan precies is? Dit is een beperkt onderzoek binnen een organisatie, marktgebied, onderneming of van een bepaald product of bepaalde dienst. Het resultaat is een globale evaluatie die aanleiding kan bieden tot een uitgebreidere analyse. Tegen lage kosten kan Joosten Bedrijfsadvies een quickscan van uw bedrijf maken en u direct de quick wins geven. In nader overleg kan Joosten Bedrijfsadvies u vervolgens helpen bij het oppakken van knelpunten en u hierin adviseren en begeleiden.

Waarom een quickscan van het bedrijf?

Een quickscan uitvoeren als bedrijf heeft diverse voordelen. U zet als het ware de geïnventariseerde bedrijfsgegevens af tegen branche- en marktgegevens, waardoor u in een korte periode hebt geanalyseerd waar de knelpunten en verbetermogelijkheden in de bedrijfsvoering zitten. Door te vergelijken en te analyseren, ziet u in dat het ook anders (of beter) kan. Joosten Bedrijfsadvies is graag de expert die dit voor u uitzoekt. Er kan zowel gekeken worden naar kansen en knelpunten van afzonderlijke ondernemingen als die van de Retail organisatie in zijn geheel, indien hier sprake van is.

U hoeft als ondernemer niet te wachten op ontwikkelen om u heen, u kunt zelf het heft in handen nemen en proactief laten onderzoeken hoe u de eigen organisatie kunt verbeteren. Het resultaat kan zeer breed zijn en betrekking hebben om een breed scala aan bedrijfsonderdelen. Gelukkig is Joosten Bedrijfsadvies een gespecialiseerd bedrijfsadviesbureau met veel kennis en ervaring in huis. Joosten Bedrijfsadvies kan ondernemers door middel van advisering, begeleiding en coaching bijstaan en ze nog meer inzicht geven in het eigen bedrijf en in de betreffende markt. Met dergelijke inzichten bent u als ondernemer beter in staat kansen optimaal te benutten en eventuele bedreigingen uit de weg te gaan of te voorkomen.

Over Joosten Bedrijfsadvies

Mijn naam is Hans Joosten en ik ben bedrijfsadviseur voor voornamelijk het mkb. Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het resultaat van uw onderneming. Dit doe ik door het geven van objectief, onafhankelijk en realistisch advies. Uw team en onderneming staan bij mij altijd centraal en u mag te allen tijde een kritische en betrokken houding van mij als bedrijfsadviseur verwachten wanneer ik bijvoorbeeld een quickscan voor u bedrijf uitvoer.

Wie grip wil krijgen op zaken die nog blijven liggen binnen het bedrijf, kan bij Joosten Bedrijfsadvies terecht. Met het oog op verbetering werken wij samen naar mooie resultaten en controle over uw bedrijf. Joosten Bedrijfsadvies spreekt de taal van de ondernemer en dat heeft zo zijn voordelen. U zult dan ook meteen ervaren dat Joosten Bedrijfsadvies als geen ander in staat is om uw ondernemers te stimuleren, motiveren en aan te zetten tot actie.

Ik wil een quickscan van mijn bedrijf uitvoeren

Wilt u graag een quickscan van uw bedrijf laten uitvoeren door Joosten Bedrijfsadvies? Neemt u dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door mij direct te bellen op telefoonnummer +31(0)6 13 15 47 92. Voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Ik help u graag om uw organisatie het uiterste niveau te laten behalen!

Contact opnemen
Call Now Button