Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

MKB adviseur inschakelen?

Staat u aan de start van uw onderneming en zou u graag begeleiding willen in het opstarten van een eigen bedrijf? Of runt u juist al langer een organisatie, maar vindt u dat het tijd is voor verbeteringen om écht goed verder te kunnen of om een mooie doorstart te maken? Joosten Bedrijfsadvies biedt ondernemers advies en begeleiding als MKB adviseur. Mijn naam is Hans Joosten en ik help u als ondernemer, graag om snel stappen te maken in een korte tijd. Ik ga voor u na waar de belangrijkste kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden liggen en we maken samen een plan, indien gewenst. Als MKB adviseur zorg ik dat u de focus van een ware ondernemer krijgt en dat u zich ook daadwerkelijk kunt focussen op waar u goed in bent en wat u graag doet. De rest kan ik doen als uw MKB adviseur.

De diensten van een MKB adviseur

Wanneer u mij wilt inschakelen als uw MKB adviseur mag u het één en ander van mij verwachten. Uw doel wordt mijn doel en kan voor u uitzoeken wat uw mogelijkheden en de quick wins zijn om de huidige situatie te verbeteren. Allereerst maken we afspraken en zo bepaalt u van welke van mijn diensten u gebruik wilt maken. Mijn missie is een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het resultaat van uw onderneming door het geven van onafhankelijk, objectief en realistisch advies. Hierbij staan uw team en u als ondernemer centraal! Ik doe mijn werk als MKB adviseur op een kritische en betrokken wijze.

U kunt bij Joosten Bedrijfsadvies advies krijgen op het gebied van:

  • Het verbeteren van bedrijfsresultaten
  • Het analyseren van de marktpositie
  • Plannen en organiseren
  • Personeel(werving)
  • Het opstarten van een (nieuwe) onderneming
  • Bedrijfsdoelstellingen bepalen/ een bedrijfsplan opstellen
  • De verbouwing en inrichting van een bedrijfspand

Met al bovengenoemde zaken heb ik als MKB adviseur een ruime ervaring. Ik ben gespecialiseerd in het MKB en weet goed hoe bedrijfsprocessen eraan toe gaan. Door (samen met u) in te gaan op één of meer van bovenstaande zaken kan ik door middel van advisering, coaching en begeleiding meer inzicht geven in uw bedrijf en in de markt waarin u zich bevindt.

Meer informatie

Wilt u graag een kennismakingsgesprek met de MKB adviseur van Joosten Bedrijfsadvies? Neemt u dan gerust contact met mij op door het contactformulier in te vullen of door mij direct te bellen op telefoonnummer +31(0)6 13 15 47 92. Ik geef u graag meer informatie over mijn diensten in een kennismakingsgesprek. Joosten Bedrijfsadvies draagt graag bij aan de groei van uw onderneming!

Contact opnemen
Call Now Button