Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Hulp bij ondernemen

Bent u een startend ondernemer en kunt u wel wat hulp bij het ondernemen gebruiken? Heel logisch, alles is nieuw en natuurlijk wilt u het vanaf het begin goed aanpakken. Weet dan dat u dit echt niet helemaal alleen hoeft uit te vogelen. U kunt hulp bij ondernemen krijgen van Joosten Bedrijfsadvies. Als bedrijfsadvieskantoor met jarenlange ervaring kunt u rekenen op de professionele hulp in uw bedrijfsvoering. Ondernemen kent vele facetten en Joosten Bedrijfsadvies kan u hierin goed ondersteunen op de manier die u wenst. We kunnen u voorzien in advisering, begeleiding of coaching of een combinatie hiervan. Laat het gerust weten wanneer u hulp bij het ondernemen wenst, dan komt Joosten Bedrijfsadvies u ondersteunen waar gewenst.

Hoe biedt Joosten Bedrijfsadvies ondersteuning?

Het werk dat Joosten Bedrijfsadvies levert, bestaat uit het bieden van advies en begeleiding aan ondernemers zoals u. Het doel is om te zorgen dat u goed verder kunt en dat u zonder zorgen uw werk kunt doen, omdat u weet dat alles goed zit. Als bedrijfsadviseur kan ik, Hans Joosten, u op verschillende manieren ondersteunen. Zo kunnen we werken aan de volgende zaken:

  • Verbeteren van bedrijfsresultaten
  • Analyseren van de marktpositie
  • Plannen en organiseren
  • Personeelswerving en -behoud
  • Opstarten (nieuwe) onderneming
  • Bedrijfsdoelstellingen/ bedrijfsplan opstellen
  • Verbouwing en inrichting bedrijfspand

Wie is Joosten Bedrijfsadvies?

Hans Joosten is de man achter Joosten Bedrijfsadvies die uw hulp bij het ondernemen biedt. Ondernemen zit Hans in het bloed. In 2011 is hij Joosten Bedrijfsadvies gestart, nadat hij zelf vele jaren heeft gewerkt (operationeel) manager. Als senior adviseur kent Hans de ontwikkelingen in de verschillende markten waardoor hij zowel snel inzicht heeft in uw huidige alsook in uw toekomstige positie in de markt. Joosten Bedrijfsadvies is gericht op de toekomst, want alleen zo krijgt u de beste hulp bij het ondernemen. Hans helpt u te focussen op de zaken die er toe doen.

Hans: “Ik spreek de taal van de ondernemer en dat is wel zo handig. Geen dure woorden maar zinvolle woorden, dat is mijn motto. Doordat ik een jarenlange ervaring heb in het leiden van diverse ondernemingen weet ik precies hoe het ondernemers vak er uit ziet. U zult dan ook snel ervaren dat ik makkelijk met u kan meedenken en over de juiste kennis beschik om uw bedrijf een perfecte maatoplossing te bieden. Wederzijds vertrouwen is hierbij het sleutelwoord. Ik garandeer dat u zowel tijdens als na de adviesperiode een goed gevoel hebt en overhoudt.”

Bel direct!

Bent u enthousiast om een frisse blik over uw ondernemerschap te laten gaan en advies te krijgen voor het verbeteren van jouw ondernemersaanpak? Wie hulp bij ondernemen wil, kan contact opnemen met Joosten Bedrijfsadvies. Ik help u ontzettend graag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen, enkel door u te adviseren of te coachen. U kunt mij bereiken op +31(0)6 13 15 47 92 of het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
Call Now Button