Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Bedrijfsovername adviseur inzetten?

Overweegt u een bedrijfsovername en zou u hier wel wat hulp bij willen gebruiken van een ervaringsdeskundige? Joosten Bedrijfsadvies is bedrijfsovername adviseur en kan u ondersteunen tijdens het gehele proces. U kunt ervoor kiezen om de hulp van een bedrijfsovername adviseur in te schakelen om zo niets over het hoofd te zien en helemaal goed voorbereid te zijn. Vooraf een bedrijfsovername adviseur inzetten is altijd een goede keuze. Joosten Bedrijfsadvies kan u (vooraf) adviseren, maar ook geheel begeleiden of coachen door vanaf de zijlijn met u mee te kijken. U bepaalt zelf hoe Hans Joosten van Joosten Bedrijfsadvies u helpt.

Wanneer is Joosten Bedrijfsadvies een goede keuze?

  • Als u het voornemen hebt om binnen nu en 2 jaar uw bedrijf te verkopen.
  • Als u juridische kennis zoekt t.a.v. overnames.
  • Als u een geschikte kandidaat zoekt voor de overname van uw onderneming.

De meerwaarde van een bedrijfsovername adviseur

Een bedrijfsovername adviseur kan u op veel vlakken helpen waar uw eigen kennis tekort schiet. Wanneer u als ondernemer een bedrijfsovername adviseur in de arm neemt, dan wilt u op uw adviseur kunnen bouwen. Ik kan u verzekeren dat ik u als bedrijfsovername adviseur met jarenlange ervaring snel inzicht kan geven in wat anders kan voor de bedrijfsovername en waar u allemaal aan moet denken wanneer de stap daadwerkelijk neemt. Joosten Bedrijfsadvies staat voor een realistisch, objectief, helder, onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Ik biedt u advies en begeleiding om u zo goed mogelijk voor te bereiden of om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wie wil groeien in omzet en winst of zijn bedrijf aantrekkelijk wil maken voor een overname, hoeft dat niet alleen te doen. Een bedrijfsovername adviseur inschakelen is nooit een slecht idee, wanneer u er beter van wilt worden. Ook als een vorm van overname geen goed idee is, zult u dat van mij horen.

Ik ben als bedrijfsovername adviseur eerlijk en oprecht en geef met heldere taal mijn advies. Samen zorgen we dat u de beste keuze voor uw organisatie maakt. Ik ben de adviseur die snel voor u achterhaalt waar de schoen wringt en ik ga door met begeleiding en ondersteuning tot waar u het nodig acht.

Neem gerust contact op

Zoekt u een bedrijfsovername adviseur die met eerlijk, realistisch en helder advies komt om u te ondersteunen? Dan kan Joosten Bedrijfsadvies u zeker helpen wanneer u denkt aan een overname of wanneer u al in het overnameproces zit. Joosten Bedrijfsadvies staat voor u klaar wanneer u de kennis en expertise van mij als bedrijfsadviseur wilt inzetten voor uw onderneming. Breng mij op de hoogte van uw wensen, dan kunnen we in gesprek gaan over uw mogelijkheden. U kunt direct bellen naar +31(0)6 13 15 47 92 of het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
Call Now Button