Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Bedrijfsadviseur MKB

Als ondernemer moet u naast kennis over uw producten en/of diensten ook kennis hebben van ondernemen. Bijna niemand is direct ondernemer in hart en nieren en kent vanaf de start alle ins en outs. Natuurlijk zou het fijn zijn als u alles meteen zelfstandig kunt oppakken, maar het is enkel meer dan logisch dat dit niet zo is. Iemand naast u hebben die u begeleidt in het proces van het runnen van een onderneming en uw persoonlijke bedrijfsadviseur kan zijn, is dan best ideaal. Joosten Bedrijfsadvies is een gespecialiseerd bedrijfsadviseur in het MKB en helpt u graag.

Als bedrijfsadviseur help ik u om meer grip te krijgen op uw team, organisatie en tijd en om meer groei van omzet en winst te bevorderen. Bij twijfel over zaken of de behoefte aan een frisse blik, kom ik u graag begeleiden als bedrijfsadviseur in het MKB.

Waarom kiezen voor een bedrijfsadviseur MKB?

Er kunnen altijd vraagstukken opduiken waarvoor u de oplossing niet snel zelf weet. Dat maakt het moeilijk om u te focussen op wat u het liefst doet of om vooruitgang te boeken met uw organisatie. Wanneer u graag uw resultaten wilt verbeteren op basis van de uitkomst van de jaarrekening of wanneer u behoefte heeft aan een heldere, objectieve kijk op uw bedrijfsvoering, dan kunt u Joosten Bedrijfsadvies als uw bedrijfsadviseur MKB inschakelen.

Kortom: Een bedrijfsadviseur in het MKB kan u op veel vlakken helpen waar uw eigen kennis tekort schiet. Joosten Bedrijfsadvies staat voor een realistisch, objectief, helder, onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Het werk van een bedrijfsadviseur MKB

Het werk dat Joosten Bedrijfsadvies levert, bestaat uit het bieden van advies en begeleiding aan ondernemers om te zorgen dat zij goed verder kunnen en zonder zorgen hun werk kunnen doen. Als bedrijfsadviseur kan ik, Hans Joosten, u op verschillende manieren ondersteunen. Zo kunnen we werken aan de volgende zaken:

  • Verbeteren van bedrijfsresultaten
  • Analyseren van de marktpositie
  • Plannen en organiseren
  • Personeelswerving en -behoud
  • Opstarten (nieuwe) onderneming
  • Bedrijfsdoelstellingen/ bedrijfsplan opstellen
  • Verbouwing en inrichting bedrijfspand

Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen of de manier waarop ik u kan helpen? Bekijk dan gerust de website voor meer informatie of neem contact op voor een (vrijblijvend) gesprek.

Contact opnemen

Zoekt u een bedrijfsadviseur die luistert naar uw vraag, over de benodigde ervaring beschikt om u goed te kunnen ondersteunen en die de juiste rol weet in te nemen? Joosten Bedrijfsadvies staat voor u klaar wanneer u de kennis en expertise van mij als bedrijfsadviseur in het MKB wilt inzetten voor uw onderneming. Breng mij op de hoogte van uw wensen, dan kunnen we in gesprek gaan over uw mogelijkheden. U kunt direct bellen naar +31(0)6 13 15 47 92 of het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
Call Now Button