Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Bedrijfsadviseur inzetten

Als ondernemer moet u naast kennis over uw producten en/of diensten ook kennis hebben van het runnen van een onderneming. Er kunnen altijd vraagstukken opduiken waarvoor u de oplossing niet snel zelf weet. Dat maakt het moeilijk om u te focussen op wat u het liefst doet of om vooruitgang te boeken met uw organisatie. Wanneer u graag uw resultaten wilt verbeteren op basis van de uitkomst van de jaarrekening of wanneer u behoefte heeft aan een heldere, objectieve kijk op uw bedrijfsvoering, dan kunt u Joosten Bedrijfsadvies als uw bedrijfsadviseur inschakelen. Als bedrijfsadviseur help ik u om meer grip te krijgen op uw team, organisatie en tijd en om meer groei van omzet en winst te bevorderen. Bij twijfel over zaken of de behoefte aan een frisse blik, kom ik u graag begeleiden als bedrijfsadviseur.

Wat doet Joosten Bedrijfsadvies?

Joosten Bedrijfsadvies biedt ondernemers het advies en de begeleiding die ze nodig hebben om goed verder te kunnen. Ik kan u als bedrijfsadviseur op verschillende manieren helpen en ondersteunen. Zo kan ik u ondersteunen bij/met onderstaande:

  • Verbeteren bedrijfsresultaten
  • Analyse van marktpositie
  • Plannen en organiseren
  • Personeel(werving)
  • Opstarten (nieuwe) onderneming
  • Bedrijfsdoelstellingen/ bedrijfsplan opstellen
  • Verbouwing en inrichting bedrijfspand

Dit zijn allemaal onderdelen van het ondernemen waar ik een ruime ervaring in heb en waar ik u als bedrijfsadviseur goed bij kan ondersteunen. Wilt u meer weten over de verschillende onderdelen of de manier waarop ik u kan helpen? Bekijk dan gerust de website voor meer informatie of neem contact op voor een (vrijblijvend) gesprek.

De meerwaarde van een bedrijfsadviseur

Een bedrijfsadviseur kan u op veel vlakken helpen waar uw eigen kennis tekort schiet. Wanneer u als ondernemer een bedrijfsadviseur in de arm neemt, dan wilt u op uw adviseur kunnen bouwen. Ik kan u verzekeren dat ik u als bedrijfsadviseur met jarenlange ervaring snel inzicht kan geven in waar het beter kan binnen uw bedrijfsvoering. Joosten Bedrijfsadvies staat voor een realistisch, objectief, helder, onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Ik biedt u advies en bedrijfsbegeleiding om allerlei processen beter te laten verlopen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wie wil groeien in omzet en winst, hoeft dat niet alleen te doen. Een expert inschakelen is nooit een slecht idee, wanneer u er beter van wilt worden.

Ik ben als bedrijfsadviseur eerlijk en oprecht en geef met heldere taal mijn advies. Samen zorgen we dat we op één lijn komen te zitten en ik zorg graag voor een hechte band tussen u als ondernemer en mijzelf. Ik ben de adviseur die snel voor u achterhaalt waar de schoen wringt en ik ga door met begeleiding en ondersteuning waar de accountant stopt.

Neem contact op

Zoekt u een bedrijfsadviseur die luistert naar uw vraag, over de benodigde ervaring beschikt om u goed te kunnen ondersteunen en die de juiste rol weet in te nemen? Joosten Bedrijfsadvies staat voor u klaar wanneer u de kennis en expertise van mij als bedrijfsadviseur wilt inzetten voor uw onderneming. Breng mij op de hoogte van uw wensen, dan kunnen we in gesprek gaan over uw mogelijkheden. U kunt direct bellen naar +31(0)6 13 15 47 92 of het contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen
Call Now Button