Dagelijks bereikbaar op
Volg ons ook op

Bedrijfsadviseur gezocht?

U hoeft als ondernemer niet te wachten op ontwikkelen om u heen, u kunt zelf het heft in handen nemen en proactief laten onderzoeken hoe u de eigen organisatie kunt verbeteren. Het resultaat kan zeer breed zijn en betrekking hebben om een breed scala aan bedrijfsonderdelen. Gelukkig is Joosten Bedrijfsadvies een gespecialiseerd bedrijfsadviesbureau met veel kennis en ervaring in huis. Joosten Bedrijfsadvies kan ondernemers door middel van advisering, begeleiding en coaching bijstaan en ze nog meer inzicht geven in het eigen bedrijf en in de betreffende markt. Met dergelijke inzichten bent u als ondernemer beter in staat kansen optimaal te benutten en eventuele bedreigingen uit de weg te gaan of te voorkomen. Joosten Bedrijfsadvies biedt u graag deze inzichten.

Wanneer wordt vaak een bedrijfsadviseur gezocht?

Als ondernemer bent u gespecialiseerd in uw vak en daarom bent u ondernemer in deze branche geworden. U wilde graag doen wat u leuk vindt en waar u goed in bent. Alleen als ondernemer moet je ook ‘ondernemen’ en op een gegeven moment kunt u dan met vraagstukken te maken krijgen waar u zelf niet uitkomt. Het is fijn als u dan een expert naast u hebt die met u mee kan kijken en die u kan adviseren. Voor dat soort problemen in het ondernemerschap wordt veelal een bedrijfsadviseur gezocht. Joosten Bedrijfsadvies is zo’n adviseur die u graag helpt. Die hulp kan zich uitdrukken in diverse ondersteuningen. Zo kan Joosten Bedrijfsadvies u helpen bij/met onderstaande:

  • Verbeteren bedrijfsresultaten
  • Analyse van marktpositie
  • Plannen en organiseren
  • Personeel(werving)
  • Opstarten (nieuwe) onderneming
  • Bedrijfsdoelstellingen/ bedrijfsplan opstellen
  • Verbouwing en inrichting bedrijfspand

Over Joosten Bedrijfsadvies

Hans Joosten is de man achter Joosten Bedrijfsadvies die uw hulp bij het ondernemen biedt. Ondernemen zit Hans in het bloed. In 2011 is hij Joosten Bedrijfsadvies gestart, nadat hij zelf vele jaren heeft gewerkt (operationeel) manager. Als senior adviseur kent Hans de ontwikkelingen in de verschillende markten waardoor hij zowel snel inzicht heeft in uw huidige alsook in uw toekomstige positie in de markt. Joosten Bedrijfsadvies is gericht op de toekomst, want alleen zo krijgt u de beste hulp bij het ondernemen. Hans helpt u te focussen op de zaken die er toe doen.

Joosten Bedrijfsadvies spreekt de taal van de ondernemer en dat heeft zo zijn voordelen. U zult dan ook meteen ervaren dat Joosten Bedrijfsadvies als geen ander in staat is om uw ondernemers te stimuleren, motiveren en aan te zetten tot actie.

Contact opnemen

Denkt u nu: Had ik maar eerder naar een bedrijfsadviseur gezocht! Wacht dan niet nog langer en neem direct contact op met Joosten Bedrijfsadvies. Maar al te graag helpt Hans Joosten u bedrijfsprocessen of vraagstukken aan te pakken, zodat u er op vooruit gaat! Bel direct naar +31(0)6 13 15 47 92 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen
Call Now Button